Na natečaju EKO PAKET, je pod pokroviteljstvom EKOŠOLA, vrtec Pedenjped uvrščen na drugo mesto. Čestitke!

Prenova enote Učenjak se je vendarle začela. Otroci in vzgojitelji bodo od ponedeljka, 19. julija 2021 dalje, v vrtcu Otona Župančiča, v enoti Čebelica, Hruševska cesta 81. 

Uradna otvoritev energetsko sanirane in obnovljene enote ŠLIK ŠLAK v prostorih OŠ Nove Fužine je bila 23. 6. 2021. Slavnostni trak je prerezal župan najlepšega mesta g. Zoran Janković, ravnateljica vrtca Pedenjped ga. Marjana Zupančič in ravnateljica šole ga. Damjana Korošec. 

Otvoritev so popestrili otroci iz vrtca Pedenjped in učenci šole. Zahvalili so se arhitektom, izvajalcem za opravljeno delo. 

Zapisala: Dori peterca

Spoštovani starši

Obveščamo vas, da poteka vpis v vrtec za šolsko leto 2021/2022. Zadnji datum oddaje vloge je 15. marec 2021. Vlogo lahko pošljete po priporočeni pošti na naslov: Vrtec Pedenjped, Cerutova ulica 6, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. 

Spodaj imate dostop do obrazca, v katerega lahko podatke vtipkate, ga nato natisnete, ter podpisanega pošljete po priporočeni pošti ali skeniranega po elektronski pošti. V nekaj dneh boste prejeli potrdilo, da smo vašo vlogo prejeli. 

Vlogo ponovno oddajate tudi starši, ki v letu 2020/2021 niste dobili vrtca in so vas uvrstili v čakalni centralni seznam. 
Za več informacij nam pišite ali pokličite na 01/5492 614 go. Jelko Jantol. 

Povezave:
Vloga za vpis v vrtec v šolskem letu 2021/2022
Vloga za vpis v vrtec v šolskem letu 2021/2022 -  neposredni vnos podatkov
Javni razpis

Spoštovani starši

Obveščamo vas, da je ponovno zaživel TELEFON ZA PSIHOLOŠKO PODPORO
OB EPIDEMIJI COVID-19, ki jo je vzpostavil NIJZ. Telefonska številka je 080 51 00.

Več o psihološki podpori si lahko preberete v tej prilogi.

Vse dobro vam želimo,
Kolektiv vrtca Pedenjped